Navigation Menu+

Tommy Ytterström

Kreativitet och innovation genom systematik

Alla företag och organisationer ser kreativitet och innovation som avgörande för att bli framgångsrika. Vad är det som gör att en del lyckas och andra inte? Vinnarskap genom kreativitet och innovation handlar, tvärtom som många tror, om att ha en genomarbetad systematik kopplad till en vision med kundorienterat synsätt. Med systematik från kunder, vision, varumärke till ledarskap och individ ges möjlighet att ta företaget och organisationen till nästa nivå. Detta handlar om att bädda och jobba för framgång och ge handlingskraft för kreativitet och innovation.

Beskrivning:

Årgång: Klassisk

Ursprung: Sundsvall/Linköping

Passar till:Alla företag och organisationer som önskar inspiration genom att kombinera perspektiven kund, affär, verksamhet, ledarskap och individ. ”Makes people and business successful”

Näringsvärde:

100% Passion

flaska100

100% Inspiration

Avskiljare

Innehåll:

Tommy har en förmåga att röra sig fritt mellan vardagligt sunt förnuft och stringenta
akademiska resonemang och skapa energi och relation med åhörarna. Detta i kombination med hans stora passion för visionär och praktisk företagsutveckling utgör en god grund för att du som deltagare ska kunna använda de under föreläsningen presenterade erfarenheterna, tankarna och idéerna direkt i din egen verksamhet.

”Titta ut i världen, framgångsrika innovativa företag, vad präglar dem? ”

BOKNING / FÖRFRÅGAN tel 070-340 90 78 eller info@kakafoni.nu

Facebooktwitterlinkedinmail