Navigation Menu+

Lars Sjödin

Tankeläs dina kollegor och medarbetare

Lars Sjödin avslöjar hur du kan läsa av och bemöta människors drivkrafter och rädslor genom deras sätt att kommunicera. Lars har under många år coachat och utbildat allt från svenska elitidrottare på Bosön till chefer och medarbetare inom näringsliv och offentlig sektor. Huvudämnena har varit ledarskap, prestationspsykologi och kommunikation.

Beskrivning:

Årgång: 1968

Ursprung: Härnösand

Passar till: Företag och myndigheter som behöver utveckling och inspiration

Näringsvärde:

flaska33

25% Utmaning

flaska33

25% Inspiration

25% Samarbete

flaska33

25% Instruktion

Avskiljare

Innehåll:

Jag föreläser om kommunikation och beteendemönster. För att kunna kommunicera effektivt och använda positiv påverkanspsykologi behöver du förstå människors likheter och olikheter. Är du tillräckligt beteendeflexibel för att möta dina kunder, medarbetare eller kollegor? Känner du till dina egna kommunikativa styrkor och din utvecklingspotential? Många exempel kommer från mitt arbete som coach, ledarskapskonsult och utbildare inom idrott och näringsliv.

”Bemöt inte andra som du själv vill bli bemött, bemöt dem som de själva vill bli bemötta.”

BOKNING / FÖRFRÅGAN tel 070-340 90 78 eller info@kakafoni.nu

Facebooktwitterlinkedinmail