Navigation Menu+

Ulrika Åberg

Äntligen en moderator som pratar så att man begriper!

Från sina erfarenheter som aktiv och engagerad amatörskådespelare (Spelet om Stenstan bl. a) är Ulrika naturligt närvarande på scen. Med en positiv tydlighet och pedagogik (Ulrika är retorikutbildad på universitetet) driver hon konferensen/mötet framåt likväl på svenska som på engelska. Ulrika  har en mångårig vana av att leda konferenser och debatter.  Hon är dessutom diplomerad ”Open Space” arrangör (Open Space är en produktiv och effektiv mötesmetod för 5 – 1000 personer, hundra procent  inkluderande och precis rätt frågeställningar diskuteras!).   Komplexa teoretiska samband kokas ihop till begripligheter när Ulrika håller i taktpinnen. Hennes professionella bakgrund är processledning och projektledning med bäring på internationella miljöer

Beskrivning:

Årgång: 1972 Ursprung: Jamtstorsa,  Sundsvall Passar till: Kan med fördel avnjutas i social samvaro, både på och utanför scen.

Näringsvärde:

50% Närvaro

50% Tydlighet

100% Entusiasm

BOKNING / FÖRFRÅGAN tel 070-340 90 78 eller info@kakafoni.nu

Facebooktwitterlinkedinmail