Navigation Menu+

Susanne Fellbrink

Att lyssna till sitt hjärta och våga följa sina drömmar

Susanne har gjort en resa från oerhört blyg till att turnera genom landet både som sångerska och föreläsare. Hon varvar mellan att framföra sin egen musik där flera av hennes låtar har spelats flitigt i framför allt P4 i hela landet, till att producera shower för sin showgrupp Stars 4U. Hon brukar bäst beskrivas som en kreativ, problemlösande idéspruta som gillar när saker inte blir som man tänkt då det oftast är då man får de där idéerna som ingen annan tänkt på tidigare.

Beskrivning:

Årgång: 1966 Ursprung: Sollefteå Passar till: Ungdomar, arbetsförmedlingen, företag, myndigheter, landstingsanställda eller kortare sagt alla som behöver inspireras att våga välja nya, egna vägar och lämna sin trygghetszon.

Näringsvärde:

50% Skratt och tårar

50% Igenkänning

100% Energi

Avskiljare

Innehåll:

Föreläsningen/konserten handlar om livet sett ur en ”mittilivetkvinnas” perspektiv och om hur bland annat utmaningar, åldersfixering, utseendefixering och Jante påverkar oss. Vad kan jag göra om jag inte är nöjd med min livssituation? Går det att välja hur jag vill må? Behöver jag vara omtyckt av alla? Susanne delar på ett utlämnande sätt med sig av olika milstolpar och händelser som påverkat henne att göra de val hon gjort hittills i livet.

”Det finns en anledning till varför backspegeln är mindre än framrutan på en bil. Det som har varit är historia men du har möjlighet att påverka det som ligger framför dig.”

BOKNING / FÖRFRÅGAN tel 070-340 90 78 eller info@kakafoni.nu

Facebooktwitterlinkedinmail