Navigation Menu+

Jan-Erik Richnau

Nå nya höjder med ditt ledarskap

Jan-Erik Richnau bjuder in till en resa som handlar om hur ditt ledarskap kan nå nya höjder genom att besöka nya djup. Med sig har han 20 års erfarenhet av ledarskapsträning och personlig utveckling och marathonträning.

Beskrivning:

Årgång: 1967

Ursprung: Sundsvall

Passar till: Företag och myndigheter som behöver utveckling och inspiration

Näringsvärde:

50% Nyfikenhet

50% Entusiasm

Avskiljare

Innehåll:

”Jag föreläser om det personliga ledarskapet. För att kunna leda sig själv och leda andra behöver du träna ditt personliga ledarskap varje dag. Lever du ditt liv fullt ut? Bidrar du med hela din potential till din organisation? Jag delar med mig av erfarenheter från mitt arbete som ledarskapskonsult och även mina personliga utmaningar i familjeliv och idrott.”

”Min syn är att vi alla skapar våra liv genom både medvetna och omedvetna val.”

BOKNING / FÖRFRÅGAN tel 070-340 90 78 eller info@kakafoni.nu

Facebooktwitterlinkedinmail