Navigation Menu+

Camilla Falgén

Ge aldrig upp!

Camilla Falgén visar vägen när det gäller att nå sina mål och övervinna motgångar. Hennes devis är:  Ge aldrig upp! Idag är hon formgivare och driver företag Fortis et Liber och var tidigare medgrundare/delägare och VD på Efva Attling Stockholm AB.

Beskrivning:

Årgång: 1967

Ursprung: Sundsvall

Passar till: Företag/myndigheter/föreningar.

Näringsvärde:

50% Positivitet

50% Målinriktning

Avskiljare

Innehåll:

Tisdagen den 30:e oktober 2007 gick Camilla rakt in i den berömda väggen. På toppen av hennes karriär som VD för Efva Attling Stockholm AB, rasade hon ihop och ingenting fungerade längre. Hon kunde inte ens förmå sig att öppna sin post, ett oöppnat kuvert framkallade akut ångest. Ur detta mörker som varade i månader lyckades Camilla resa sig och portarna öppnades på vid gavel för en enorm kreativitet. Sedan dess jobbar hon som formgivare i sitt egna företag och gör det hon tycker allra mest om: jobbar med djur. ”

”Det är trots allt våra egna rädslor som styr i stort sätt allt vi gör, rädslan att bli ensam och att inte räcka till. Försök bortse från dessa rädslor! Det är då vi kan nå långt, riktigt långt!”

BOKNING / FÖRFRÅGAN tel 070-340 90 78 eller info@kakafoni.nu

Facebooktwitterlinkedinmail